ImageBoost BusinessBoost programma 

 

Yes, je bent ondernemer! Je bent goed in je werk en je staat te popelen om jouw klanten te helpen met jouw expertise. Maar, hoe ga je klanten aantrekken? 

Met ImageBoost BusinessBoost werk je met Chantal aan jouw uitstraling, profilering en personal branding. Jezelf succesvol zichtbaar maken is dé manier om jouw klanten naar je toe te trekken op de manier die bij jou past.


In het 1-op1 programma ontdek je hoe je jouw goud vertaalt naar jouw Brand statement en naar een pitch die je helpt tijdens netwerken en gesprekken. Je leert hoe je expressie geeft aan jouw persoonlijkheid, expertise en waarom klanten bij jou moeten zijn en hoe je dit natuurlijk verbaal non-verbaal communiceert.

 

Je wordt meegenomen in de kennis en ervaring die Chantal opdeed tijdens haar studie International Business en toen zij in de sales werkte als accountmanager. Ook wordt je uitgelegd hoe imago en stijl doorwerken in je business. Je krijgt inzichten in jezelf op het gebied van je kernwaarden, missie, visie, jouw commumicatietype, imago en charisma.

 

Echt jezelf zijn in alle rollen die je hebt vindt Chantal belangrijk. Je moet het wel aan durven om in de spreekwoordelijke spiegel te kijken. Styling en outfit-stijlplan zit bij dit traject. Let wel,: het is geen styling programma. Kleding en imago is onderdeel van het business programma zodat je uitstraalt waarvoor je staat ook met je kledingkeuze.

Let wel: ik ben geen online marketeer. Ik weet niets over Seo, je website bouwen en hoe je meer likes krijgt op je posts. Dit programma gaat echt over de verbinding maken met wie je bent en wat je naar buiten toe laat zien. Woorden hieraan geven en jouw uitstraling boosten: yes, dat is mijn expertise😊

 

Interesse? Plan een call in met Chantal

mail@imageboost.nl

#imageboost #businessboost #ondernemersprogramma #personalbranding