Twijfel je vaak? Over jezelf en waar je trots op mag zijn? Sta je vaak voor je kledingkast te twijfelen wat je nu weer aan moet trekken? Voel je je soms gefrustreerd, omdat je weet dat er meer in je zit dan er nu uitkomt?


Ik weet zelf nog heel goed dat ik me liet leiden. Door de goedkeuring van anderen. Door wat ik dacht dat goed voor me was vanuit de buitenwereld. Een aantal jaar geleden ben ik een ander pad gaan bewandelen. De reis naar binnen. Want, daar ligt zoveel wijsheid.


Ik kwam in contact met mijn lichtje. Met dat waar ik blij van word en hoe ik mijn persoonlijkheid, talenten en dromen inzet om anderen verder te laten groeien. Ik noem het ook wel mijn zielsmissie.


Wat kleding te maken heeft met je zielsmissie? Veel! Er is maar één iemand zoals jij. Als je helemaal achter jezelf staat en trots bent op waar je goed in bent en wat jou uniek maakt, is kleding een middel waarmee je dit alles aan de wereld kunt laten zien. Eerst weten wie je bent, waarvoor je staat en gaat en vervolgens de vertaalslag naar buiten toe. Dit wèrkt en is geen quick-fix, maar iets waar je een hele tijd mee vooruit kunt.

En o ja, kleding helemaal afstemmen op JOU is waar ik ook echt blij van word en waar al vele professionals jou in voor zijn gegaan. Mijn oma was altijd al met kleding in de weer evenals mijn moeder. Van kleins afaan ben ik omringd met kleuren, stoffen en weten hoe ne het beste haalt uit je uiterlijke verschijning.

🩷🩵💚💛 Kies voor de ImageBoost 🩷🩵💚💛


- Waarin je ontdekt wat jouw kern is. En hoe je krachtig jezelf laat zien met kleur- en kledingkeuze. Je leert:
- wat jouw energiegevers zijn

- hoe je je krachtig voelt
- welke kleuren jou mooi staan bij je gezicht. Ook ontdek je wat helemaal jouw kledingstijl is en hoe je er voor iedere gelegenheid geweldig goed uitziet. Zodat jij jezelf overal vol zelfvertrouwen laat zien. En je met anderen gemakkelijk verbindt, omdat je helemaal jezelf bent en dat uitstraalt naar anderen toe. Maar, bovenal wanneer jij dat zelf ziet wanneer je in de spiegel kijkt.


Je garderobe maken we helemaal op orde en ik leer je hoe je eindeloos kunt mixen en matchen.


Je verdient het om te shinen. En om met plezier in de ochtend je kleding aan te trekken en de hele dag je goed te voelen in wat je draagt. Ik leer je graag wat de verbinding tussen jouw zielsmissie en kledingkeuze voor jou kan doen. Wees welkom!