- Colour is a power which direclty influences the soul -

Wat een diversiteit aan kleur en kledingkeuze tijdens de inauguratieplechtigheid in de Verenigde Staten. Heerlijk om naar te kijken.

Natuurlijk kijk ik ernaar vanuit mijn vakgebied. Waar staat de persoon voor en wat is de non-verbale booschap vanuit de gekozen kleding?

Opvallend was dat de inspirerende vrouwen Kamala Harris, Michelle Obama en Hillary Clinton alle drie kozen om van top tot teen in de kleur paars gehuld te gaan. En dat is geen toeval, want de kleur heeft een diepe betekenis voor het land.

Paars symboliseert de vereniging van rood, de Republikeinen en blauw, de Democraten.

De boodschap van Kamala Harris, Michelle Obama en Hillary Clinton is dat het tijd is voor een nieuw hoofdstuk voor de Verenigde Staten. Een hoofdstuk waarin verbintenis, samenwerking en eenheid centraal staan.

De gouden broche van Lady Gaga in de vorm van een vogel werd op Twitter gelinkt aan het symbool van verzet zoals deze ook voorkomt in The hunger games.

Welke outfit was jouw favoriet?


Bron: nsmbl.nl, nieuwsblad.be

#kleuralscommunicatie #kledingalstaal #kledingcombineren #personalbranding #imageboost #zichtbaarjezelf #imagostyling #outfit #ootd #fashionoverfourty #stylist #garderobecheck #kledingcombinaties #kledingadvies #stijladvies #kleuradvies #zichtbaarheid