"Het draait allemaal om het maken van die echte, menselijke connectie"

 

Na haar studie International Business werkte Chantal in het bedrijfsleven waar zij de kracht van de echte, menselijke verbinding ontdekte. Zij merkte dat veel professionals erg goed zijn in hun vak. Hoe kon het zo zijn dat die ene expert heel gemakkelijk opdrachten binnenhaalt en de andere hard werkt, super goed is en toch niet gehoord en gezien wordt. En dus zonder opdrachten of nieuwe klussen blijft zitten?

 

Met ImageBoost geeft zij bedrijfs- en organisatietrainingen waarin ze tools aanreikt hoe je succesvoller gesprekken aangaat, presentaties geeft en netwerkt. Persoonlijke profilering en charisma zijn vaardigheden die je kunt leren. Wat essentieel is; altijd jezelf blijven in alle rollen die je in het leven hebt. De ander voelt het wanneer je een trucje toepast en niet jezelf bent. 

Chantal werkt met de kracht van kleur en haar eigen ontwikkelede VOEL-methodiek. Wanneer je echt vanuit je hart met anderen weet te verbinden, draagt dit in haar ogen niet alleen bij aan meer succes in je werk, maar ook aan een meer verbonden en daarmee liefdevollere wereld.

 

Wil jij meer connectie maken met anderen zodat jij beter gezien en gehoord wordt voor wie je bent? Je bent van harte welkom voor een energieke ImageBoost training bij jou op de werkvloer!

 

Liefs & sprankelende groet,

 

Chantal