Een overvolle garderobe en niets om aan te trekken? Perfectionisme kan jou in de weg zitten.

 

Je kledingstijl ontdekken, ook als professional in je vak, kan soms een uitdaging zijn.

 

👉 Tip: ga eens voor je kast staan. Welke kleuren zijn het meest aanwezig in je garderobe?

 

Schrijf de twee kleuren die het meest voorkomen op. Stel jezelf de vraag: wat zeggen deze kleuren over mij als iemand mij nog niet kent? Heb je veel grijs of zwart in je kast?

 

Stel jezelf dan deze vraag: ben jij liever iemand die op de achtergrond aanwezig is? Ben je extravert of meer introvert? Zwart en grijs: welk gevoel geven deze kleuren jou?

 

Bedenk voor jezelf welke kleuren jou het beste passen als PERSOON en KARAKTER. Zo komt jouw boodschap bij mensen die jou voor het eerst zien ook helder over. Heb je een meer opvallende kleur in je kast hangen en ben je benieuwd wat die kleur voor jou doet? Twijfel niet en doe het eens aan naar een bijeenkomst. Of naar een afspraak. En ervaar hoe er op je gereageerd wordt.

 

❓️Heb jij weleens last van perfectionisme wanneer jij jezelf meer zichtbaar wilt maken?

 

In de Masterclass van woensdag 29 juli leer je alles over jezelf profileren en kleding in te zetten waarin jij je goed voelt. En professioneel mee verder komt. Geen getwijfel, maar helderheid over jouw kleuren, innerlijk en uiterlijk in verbinding brengen en welke stijl jou laat stralen.

Klik voor meer info: